Hoofd Bedrijfsbureau – Continu Professionals – Roermond

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een functie waarin je met jouw expertise en ervaring kunt meebouwen aan onze organisatie? Heb jij een vooruitstrevende persoonlijkheid? Beschik je over een gezonde dosis ondernemerschap? Voor een relatie zijn wij op zoek naar een manager bedrijfsbureau. We zoeken iemand met een grote verantwoordelijkheid, maar die hoef je natuurlijk niet alleen te dragen. Je komt te werken in een hecht team met leuke collega’s waarin je sparringpartner bent voor de regiomanager en je de vrijheid krijgt om je eigen afdeling te gaan leiden, iets voor jou?

Als manager bedrijfsbureau ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van de afdeling verwerving en calculatie en de afdeling werkvoorbereiding. Jij draagt er zorg voor dat er voldoende werk wordt aangenomen, dat deze aangenomen werken tot in de puntjes worden voorbereid en dat er een goede werkoverdracht plaats vindt vanuit het bedrijfsbureau richting de uitvoering. Ook ben je in jouw rol nauw betrokken bij onze tenders voor EMVI-trajecten of UAV-GC projecten. De ene keer zal dat zijn als onderdeel van het tenderteam, de andere keer stuur jij het team aan. Samen met de begroters ben jij er verantwoordelijk voor dat de klantwens wordt vertaald naar een onderscheidende kostprijsberekening voor een aanbesteding of een offerte. Samen met de werkvoorbereiding ben jij verantwoordelijk voor een goede werkvoorbereiding, het bewaken en het bijsturen van onze projecten. Een veelzijdige functie dus waarbij je letterlijk van A tot Z betrokken bent bij onze projecten; van offerte tot inkoop, van werkvoorbereiding tot de realisatie. Daarnaast houd je je bezig met het opbouwen en onderhouden van relaties, zowel intern met onze collega’s als extern met onze klanten en partners. Daarnaast ben je de rechterhand van de regiomanager.

Functie eisen

Wij zoeken iemand die stevig in zijn schoenen staat en die zelfvertrouwen heeft en dit ook uitstraalt. Je bent besluitvaardig, communicatief en organisatorisch sterk. Je hebt een pragmatische persoonlijkheid en je bent er niet bang voor om jouw hoofd boven het maaiveld uit te steken! Jouw leiderschapsstijl is te omschrijven als ontwikkelingsgericht en je zal dan ook, daar waar mogelijk, proberen om mensen en uit te dagen en meer uit zichzelf te halen. Je bent je ervan bewust dat je een voorbeeldfunctie hebt dus de term “lead by example” is op jou zeker van toepassing! Verder voldoe je aan onderstaande criteria:

• Heb je HBO werk- en denkniveau

• Heb je ruime ervaring binnen de aannemerij, bij voorkeur richting infrastructuur

• Heb je ervaring met het aansturen van een team

• Heb je ervaring met en kennis van geïntegreerde contractvormen en multidisciplinaire projecten

• Ben je fulltime beschikbaar en woonachtig in Limburg/Brabant

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een fulltime functie, waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Bij deze onderneming wordt veel geïnvesteerd in de persoonlijke ontwikkeling en coaching van hun medewerkers. Dat past natuurlijk perfect bij een groeiende organisatie. In de functie van Hoofd Bedrijfsbureau kun je onder andere rekenen op:

· Een bruto maandsalaris tussen € 4500 en € 6000, op basis van jouw werkervaring en toegevoegde waarde

· Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao

· Een auto van de zaak, mobiele telefoon, laptop en alle andere zaken die jij nodig hebt om fijn te werken

· Een werkgever die jouw werkplezier voorop stelt

Klik hier om te solliciteren