Kwaliteitsmanager – Sekisui Jushi Strapping – Roermond

JobID=8.0.07

Sekisui Jushi Strapping(Roermond) is op zoek naar een ervaren KAM Coördinator dieverantwoordelijk is voor het opzetten, inrichten en bewaken van dekwaliteit, arbeidsomstandigheden en het milieubeleid van onzePlant.
    
AlsKAM Coördinator ben je verantwoordelijk voor de verdereontwikkeling, vormgeving en uitvoering van het kwaliteitsbeleid.Daarbij draag je mede zorg voor het realiseren en behouden van dekwaliteitscertificeringen zoals ISO 9001. Je beheert hetkwaliteitssysteem, inclusief Arbo- en Milieuzorg en je bentverantwoordelijk voor de coördinatie van klachtenbeheer. Je voertinterne audits uit en begeleidt externe audits, verder stel je deRI&E op en ben je verantwoordelijk voor toezicht op de nalevingen uitvoering van de RIE. Kortom ben je op zoek naar eenafwisselende en dynamische baan dan ben je bij ons aan het juisteadres.

Wie zijnwij?
Sinds 1974 is Sekisui JushiStrapping één van de toonaangevende producenten en leverancier ineen wereld van kwalitatief hoogwaardige omsnoeringsband. Decombinatie van Japanse technologie en Europees vakmanschap zorgenvoor onze belangrijkste pijlers van ons succes: betrouwbaarheid enkwaliteit.

Lees hier meer…