Werkvoorbereider werktuigbouw – Xelvin B.V. – Roermond

JobID=2.0.07

Organisatie ROCKWOOL’swereldwijde leiderschap op het gebied van innovatieve producten,systemen, partnerschappen en diensten wordt ondersteund door uniekeexpertise op het gebied van energie-efficiëntie, veiligheid,duurzaamheid en comfort in gebouwen. ROCKWOOL Benelux ontwikkelt,produceert en verkoopt een breed scala van steenwolproducten.Verder maakt ROCKWOOL producten voor industrie, scheepvaart enandere toepassingen in de bouwsector, alsmede groeimedia voor in deglastuinbouw. De verkooporganisaties van Grodan, RTI, Lapinus,Rockfon en Rockpanel brengen deze producten op de markt. Het gedragvan alle ROCKWOOL medewerkers wordt bepaald door de kernwaardeneerlijkheid, verantwoordelijkheid, efficiency, passie enondernemerschap. Functiebeschrijving Ben jijgeïnteresseerd in mechanische technieken? Wil jij bijdragen aan hetonderhouden van robuuste productiemachines? Zorg jij ervoor dat hetgehele proces gesmeerd verloopt? Beschik jij over leidinggevendecapaciteiten en ben je graag bezig met het opstellen vanplanningen?
Interesse in een nieuwe uitdaging als seniormonteur/werkvoorbereider? Lees dan snelverder!

Wat ga je doen?

Naeen gedegen inwerkperiode ben jij de persoon die zorgdraagtvoor:

 • Preventief en correctiefonderhoud op werktuigbouwkundig vlak, waarbij je eveneensverantwoordelijk bent voor het opstellen van planningen op hetgebied van mens en techniek;
 • Het aandragen vanverbeter ideeën om toekomstige reparaties en storingen tevoorkomen;
 • Het in kaart brengen en analyserenvan storingen;
 • Het aandragen van verbeterideeën, zowel op technisch- als op menselijk vlak;
 • Het inbedrijfstellen en afstellen van nieuweproductiemachines, waarbij jij zelf zorgt voor een overzichtelijkeplanning;
 • Het inspireren van jouw collega’smet jouw kennis en kunde;
 • Het inplannen vanmonteurs en opstellen vanonderhoudsplanningen.

  Je hebt daarnaastintensief contact met de maintenance manager van jouw afdeling,waarmee je spart over ideeën, planningen en budgetten. Dit doe jetijdens een 36-urige werkweek in dagdienst, waarbij het sporadischkan voorkomen dat je wordt opgeroepen voor een storing.

Functie-eisen Het is nietniks wat wij van jou vragen. Naast jouw kennis en expertise op hetgebied van werktuigbouwkunde binnen een multidisciplinair team dienje als professional ook over de nodige communicatieve vaardighedente beschikken.

Verder vragen wij:

 • MBO 4 werktuigbouwkunde;
 • Aantoonbare ervaring op het gebied vanmachineonderhoud;
 • Zelfstandig, in teamverbanden projectmatig kunnen werken;
 • Je bentgedreven en wilt jezelf verbeteren en ontwikkelen;
 • Flexibele houding met betrekking tot eventueleconsignatiediensten;
 • Aantoonbare senioriteitop het gebied van werkvoorbereiding binnen de industrie;
 • Hands-on instelling; werkzaamhedenvoorbereiden en zelf hands-on meewerken wordtgevraagd.

  Wat mag jij dan van Xelvin verwachten?

 • Een vaste job met toekomstperspectief;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder eenop cao gebaseerd salaris, een 24/7 ongevallenverzekering en eenaantrekkelijke pensioenregeling;
 • Persoonlijkecoaching: we dagen je uit om aan de slag te gaan met persoonlijkeontwikkeling;
 • Opleidingsmogelijkheden omiedere dag jouw kennis uit te breiden.

  Ben jijenthousiast? Dan zie ik jouw sollicitatie graag tegenmoet! Mocht jenog vragen hebben sta ik je graag te woord.

Xelvin
Xelvin is een internationaalopererende organisatie. Verspreid over Europa zijn er 15 kantoren.We hebben een groot netwerk van professionals opgeleid van MBO, HBOtot Universiteit die vanuit een vast of flexibel dienstverbandprojecten uitvoeren voor toonaangevendeopdrachtgevers.
Xelvin biedt haar medewerkers de bestebalans tussen flexibiliteit en zekerheid en ruimte voorpersoonlijke groei in een stimulerende en uitdagende werkomgeving.Xelvin is actief in de sectoren Technologie | Food, Chemie &Pharma | Bouw, Infra & Milieu | Energie &Water.

Solliciteren
Bentu geïnteresseerd? Neem dan contact op met Guy Tuncbilek,telefoonnummer of verstuur uw sollicitatie per e-mailnaar

Lees hier meer…